Docència

Impartint docència en màsters universitaris des 1.988.

Sóc docent i formador tant presencialment a la pròpia empresa, com a la Universitat i escoles de negocis.

En els últims temps, i cada vegada amb més intensitat, el perfil del directiu empresarial ha anat evolucionant cap al que s’ha anomenat perfil “T”.

Aquest perfil “T” fa referència a la necessitat d’un coneixement horitzontal ampli amb una especialització concreta. Així, cal que el director financer, o de recursos humans, o màrqueting, o logística, o producció, o… juntament amb els coneixements de l’especialització que li són propis, desenvolupi també les seves aptituds i adquireixi habilitats i competències de les altres àrees.

Aquesta pàgina vol col·laborar en la formació financera d’aquests perfils. Amb aquest objectiu es publiquen alguns capítols breus sobre diferents conceptes de l’àrea financera de l’empresa.

Sovint són extractes de diferents sessions, tant presencials com on-line, impartides ja sigui davant un fòrum universitari, ja sigui en cursos “In Company”. La seva intenció és servir d’introducció a la matèria i col·laborar en el “descobriment ” d’aquesta àrea de l’empresa.

Si està interessat en rebre més informació sobre aquests i altres serveis que puc oferir, no dubti en contactar-me i amb gust coordinarem una entrevista personal o telefònica (+34 93 539 90 90). Confiant que tinguem l’oportunitat de conèixer rebi una cordial salutació

Raimon Serrahima Formosa

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *